Micul Miel Pull-Apart Cupcakes
Little Lamb Pull-Apart Cupcakes ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 24 de porții cu 2134 calorii, 26g de proteine, și 83g de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită extract de migdale, zahăr de cofetărie, roți de lemn dulce și coloranți alimentari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pull-Apart Turtle Cupcakes, Pull-Apart Graveyard Cupcakes, și Cupcakes Cu Pânză De Păianjen.
Instrucțiuni
Combinați untul, zahărul și sarea folosind un mixer electric la viteză mică până când sunt încorporate în cea mai mare parte.
Adăugați laptele și extractul de migdale, creșteți viteza la mediu-mare și amestecați până când sunt ușoare și pufoase.
Luați 3/4 cană din glazură și rezervați. Luați 1 cană de glazură și adăugați 8 până la 10 picături de colorant alimentar verde pentru a face o culoare ierboasă și rezervați. Umpleți o pungă de patiserie sau o pungă de plastic resigilabilă cu glazura rămasă și tăiați un colț de 1 inch de pe pungă.
Așezați 5 dintre cupcakes într-o linie. Nestle 4 cupcakes deasupra liniei și încă 4 cupcakes sub linie, făcându-le să atingă astfel încât să aveți o formă ovală aspră. Acoperiți fiecare cupcake cu un vârtej de glazură albă din punga de conducte. Apoi pipeți vârfuri mai mici pentru a umple toate spațiile dintre cupcakes.
Pentru a face capul: puneți 3 cupcakes împreună într-un triunghi cu susul în jos.
Întindeți cu 1/2 cană din glazura albă rezervată, astfel încât toate cupcakes-urile să fie conectate.
Tăiați 1 cupcake în jumătate, hârtie și toate. Setați fiecare jumătate, cu partea tăiată, de fiecare parte a fundului triunghiului.
Întindeți deasupra 1/2 lingură de glazură albă.
Tăiați 1 roată de lemn dulce în jumătate și așezați, cu partea tăiată, pe fiecare jumătate de cupcake. Acum, pipe little se învârte peste treimea superioară a capului și în jurul exteriorului urechilor de lemn dulce. Puneți capul în umăr.
Pentru a face fața: Îndepărtați o bandă de lemn dulce de 3 inci. Trageți în 2 fire și tăiați în lungimi de 1 inch.
Așezați 2 dintre ele pe cap pentru ochi. Faceți o formă de Y cu 3 bucăți și așezați astfel încât punctul de jos să fie centrat la marginea de jos a feței. Aruncați (sau mâncați) a patra bucată.
Pentru a face picioarele: puneți 2 cupcakes în primul și al treilea gol de pe rândul de jos al corpului.
Întindeți niște glazură pe fiecare cupcake. Acoperiți fiecare picior cu o roată întreagă de lemn dulce.
Tăiați o altă roată în jumătate așezați o jumătate sub fiecare roată pentru copite.
Pentru a face iarba: aliniați celelalte 5 cupcakes orizontal sub picioare.
Întindeți jumătate din glazura verde într-un strat uniform de-a lungul cupcakes-urilor, acoperindu-le și conectându-le.
Apoi, umpleți rezervorul unei prese de usturoi cu o parte din glazura verde rămasă. Glazura este cel mai ușor de lucrat la temperatura camerei reci. Apăsați, atașând glazura la fiecare cupcake, în timp ce trageți în sus pentru a crea iarbă. Repetați folosind restul de glazură până când toate cupcakes-urile sunt acoperite.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cupcakes poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "