Mici produse de patiserie cu caise
Produsul mic de patiserie cu caise durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 74 de calorii, 1 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 100 și costă 16 cenți per porție. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de lapte cald, umplutură de prăjitură cu caise și produse de patiserie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare includ compot cald de cireșe și caise cu budincă de pâine mică, produse de patiserie cu caise-cremă de brânză și produse de patiserie cu portocale, ciocolată albă și caise.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în laptele cald. Într-un castron mare, combinați 3 căni de făină, 1 linguriță de zahăr și sare.
Tăiați în unt până se sfărâmiciază.
Adăugați amestecul de drojdie și gălbenușurile de ou; amesteca bine. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Combinați nucile și zahărul rămas; pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 325°. Împărțiți aluatul în treimi. Între hârtia cerată, rulați o porțiune într-un format de 15 x 10 inci. dreptunghi.
Transferați pe un 15x10-in uns. tava de copt.
Se presară cu 1-1/2 căni de amestec de nuci.
Întindeți a doua porție de aluat; se aseaza peste stratul de nuca.
Întindeți umplutura de caise până la 1 inch de margini.
Întindeți porția rămasă; pune peste umplutură.
Coaceți 45-50 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește complet pe un grătar. Într-un castron mare, bate zahărul de cofetarie, untul, vanilia și suficient lapte pentru a obține consistența dorită.
Se întinde deasupra; se presară cu amestecul de nuci rămas.
Tăiați în 1 inch. pătrate. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollinger Brut Special Cuvee. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.