Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați fasole franțuzească minusculă cu cârnați afumați. Pentru 87 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 183 calorii. Un amestec de șalotă, ulei de canolan, semințe de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fasole la cuptor cu cârnați afumați, Cârnați Afumați La Grătar Și Fasole Lima, și Fasole roșie și orez cu cârnați de curcan afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cârnați; saut 5 minute sau până se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Scoateți din tigaie și puneți-l într-un aragaz lent electric.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalotă și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Sortează și spală fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
7
Adăugați fasole, amestec de șalotă, apă și ingredientele rămase în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la maxim 8 ore sau până când fasolea este fragedă.