Mic dejun parizian: Quiche cu varză de Bruxelles, șalotă și mărar

Mic dejun parizian: Quiche cu varză de Bruxelles, șalotă și mărar
Mic dejun parizian: Quiche cu varză de Bruxelles, șalotă și mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 776 calorii, 19g de proteine, și 72g de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, piperul măcinat, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Varză de Bruxelles și eșalotă saut, sub formă de șalotă, Varză de Bruxelles cu slănină și șalotă, și Șalotă caramelizată și varză de Bruxelles cu Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui robot de bucătărie, pulsați împreună făina, sarea, untul și scurtarea până când amestecul seamănă cu firimiturile de curs. În timp ce pulsați, turnați apa cu gheață într-un curent în procesor până când aluatul se reunește într-o bilă. Puteți face toate acestea și manual cu un tăietor de patiserie, dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Scoateți aluatul pe o placă făinoasă. Va fi un pic lipicios. Cu mâinile făinoase, formați aluatul într-un disc de aproximativ 6 inci în diametru. Înfășurați cu celofan și dați-l la frigider timp de aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
După ce aluatul s-a răcit, scoateți-l din frigider și așezați-l din nou pe placa făinoasă. Aplatizați discul cu aproximativ 5-6 lovituri de sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
4
Rulați într-un cerc de aproximativ 1/8 de inch grosime și 12 inci în diametru. Ar trebui să ridicați puțin aluatul în timp ce rulați și să presărați cu mai multă făină, dacă este necesar, pentru a nu se lipi. Transferați cu grijă într-o tigaie, apăsând aluatul în partea inferioară și laterală. Îndoiți orice aluat care depășește înapoi în părțile laterale ale tigaiei pentru a face marginile puțin mai groase/mai rezistente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Așezați tigaia în congelator timp de aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Blind-coaceți crusta: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Luați o foaie mare de hârtie pergament (mai mare decât tigaia), așezați-o pe crustă și acoperiți-o cu mărgele de plăcintă sau fasole uscată. Asigurați-vă că există suficientă hârtie pergament care iese pentru a acoperi cât mai mult marginile tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Coaceți aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți din cuptor, aruncați hârtia pergament cu fasolea și lăsați tigaia să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Tăiați tulpina fiecărui germen, aruncând orice frunze exterioare care cad sau se slăbesc. Clătiți mugurii și tăiați-i în jumătate. Într-o tigaie acoperită, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați șalotele, sarea de linguriță, piperul negru și 1/8 linguriță de pudră de usturoi și se fierbe la foc mediu-mic timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
11
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie și aruncați ușor pentru a le acoperi. Rearanjați-le astfel încât să fie tăiate cu fața în jos în tigaie. Acoperiți tigaia și lăsați-le să gătească și să devină aurii timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați vinul alb, ridicați focul la mediu și lăsați să gătească, neacoperit, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
13
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
14
Într-un castron mare, bateți ouăle cu un tel de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
15
Adăugați smântâna grea și laptele și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
16
Adăugați restul de linguriță sare, piper alb, linguriță praf de usturoi, cimbru, făină, praf de copt și brânză pecorino rasă și bateți din nou. Amestecul va avea bulgări mici, care este ok!
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
17
Adăugați arpagicul tocat, mărarul, brânzeturile elvețiene și cheddar și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
MărarMărar
18
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
19
Lingurați varza de Bruxelles cu șalotele deasupra aluatului, asigurându-vă că sunt întinse pe întreaga tigaie. Unii dintre muguri se vor scufunda, dar cei care se sprijină pe suprafață ar trebui să fie poziționați cu partea tăiată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
VarzăVarză
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
20
Așezați tigaia deasupra unei foi de copt pentru a prinde orice scurgere în cuptor (chiar nu ar trebui să existe, chiar și cu atât de mult lichid, dar vă va economisi o mizerie dacă se întâmplă).
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
21
Coaceți tarta aproximativ 40 de minute. Ar trebui să fie pufos, auriu și așezat în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
22
Lăsați quiche-ul să se răcească pe o grătar timp de cel puțin 10 minute înainte de tăiere. Se va micșora ușor. Bucurați-vă!
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate

Ingrediente

11 kilogram de dovlecel,piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii155 sau 6 dovlecei pattypan mici, tăiați în sferturi (alegeți-i pe cei de culoare verde deschis, dar grei pentru dimensiunea lor)5 sau 6 dovlecei pattypan mici, tăiați în sferturi (alegeți-i pe cei de culoare verde deschis, dar grei pentru dimensiunea lor)1pinchcimbru uscatcimbru uscat4mariouăouă2(iarnă)făină universalăfăină universală1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)arpagic proaspăt, tocat măruntarpagic proaspăt, tocat mărunt1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)mărar proaspăt, tocat finmărar proaspăt, tocat fin0(poate fi sau trece)Tortile calde de porumb sau orez alb, pentru servireTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servire0(poate fi sau trece)piper alb măcinatpiper alb măcinat1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)5(iarnă)apă cu gheațăapă cu gheață1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribrânză Cheddar ușoară mărunțită finbrânză Cheddar ușoară mărunțită fin2(iarnă)brânză pecorino romano rasăbrânză pecorino romano rasă1(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1(poate fi sau trece)sare, împărțităsare, împărțită2mariceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt4(iarnă)scurtarea la rece, tăiată în bucăți miciscurtarea la rece, tăiată în bucăți mici1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribrânză elvețiană mărunțită finbrânză elvețiană mărunțită fin4(iarnă)unt nesăratunt nesărat6(iarnă)unt rece nesărat, tăiat în bucăți miciunt rece nesărat, tăiat în bucăți mici1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista