Mic dejun mămăligă cu Chorizo și Queso Fresco
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten? Micul dejun Polenta cu Chorizo și Queso Fresco ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 894 calorii, 41G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, brânză feta, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chipsuri Arepa cu Chorizo și Queso Fresco, Frescă Queso Arsă Și Panela Queso Cu Mojo De Coriandru, și Guacamole Cu Frescă Queso.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 425 F. amestecati branza si coriandru intr-un bol mic.
Se amestecă 3 1/4 căni de apă, mămăligă și boabe de porumb în vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Se presară generos cu sare și piper și se amestecă pentru a se amesteca bine.
Coaceți până când apa este absorbită și mămăliga este fragedă, amestecând o dată, aproximativ 25 de minute.
Între timp, saut chorizo în chorizo grele mare tigaie la foc mediu-mare pana se rumeneste, de rupere în bucăți mici, cu partea de lingura de lemn, aproximativ 6 minute.
Adăugați roșii cherry în tigaie. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți până când roșiile se înmoaie, aproximativ 6 minute. Descoperi; zdrobi unele rosii cu furculita. Se fierbe până când roșiile eliberează sucuri și sosul se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute. Lingurați mămăliga pe farfurii. Se acoperă cu amestec de chorizo, apoi amestec de brânză.
Polenta este numele Italian pentru făină de porumb galben grosier. Este disponibil la unele supermarketuri, magazine de alimente naturale și piețe italiene. Dacă nu o găsiți, făina de porumb obișnuită poate fi înlocuită în această rețetă.