Mic Dejun Mexican Burritos

Mic Dejun Mexican Burritos
Micul dejun Mexican Burritos este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 244 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 17 minute. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți la îndemână salsa, ouă, tortilla de făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare includ Burritos Ușor De Mic Dejun Mexican, Noi Burritos De Fasole Neagră Mexicană, și Mic Dejun Burritos.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea și sucul de lămâie într-un bol mic; amestecați cu spatele unei linguri până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ouă în tigaie. Gatiti, fara agitare, pana cand amestecul se fixeaza pe fund. Desenați o spatulă pe fundul tăvii pentru a forma caș. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când oul este îngroșat, dar încă umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți imediat din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Încălziți tigaia la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați 1 tortilla în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Încălziți 20 de secunde pe fiecare parte sau doar până când este moale.
8
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procedura cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Lingura 2 linguri amestec de fasole, 2 1/2 linguri ou, 2 linguri salsa proaspete, și 1 lingura brânză în jos centrul de fiecare tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Dientes De AjoDientes De Ajo
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Rostogolește-te. Recoat tigaie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Așezați burritos în tigaie și gătiți la foc mediu 4 minute sau până se rumenesc ușor, întorcându-se ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Garnisiți cu pene de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista