Mic Dejun Cârnați Caserola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola cu cârnați pentru micul dejun. Această rețetă face 12 porții cu 401 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 67 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de pâine, sare, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mic Dejun Cârnați Caserola, Mic Dejun Cârnați Caserola, și Caserola Pentru Micul Dejun Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați pâinea în cuburi de 1 inch și întindeți - o în fundul unei farfurii unse de 9 pe 13 pe 2 inch.
Într-o tigaie medie, rumeniți cârnații la foc mediu până când sunt complet fierți și nu mai sunt roz.
Scoateți cârnații cu o lingură pliată pentru a scurge grăsimea.
Întindeți cârnații fierți peste pâine și deasupra cu brânza. Apoi se amestecă împreună, jumătate și jumătate, muștar uscat, sare și ouă.
Se toarnă acest amestec peste brânză. Acoperiți caserola cu folie de aluminiu și dați-o la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți caserola acoperită până când este setată și ușor aurie, aproximativ 50 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați caserola să se fixeze timp de 15 minute înainte de servire.