Mic dejun cu bacon și cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stratanul de mic dejun cu bacon și cartofi. Această rețetă servește 12. Pentru 2,25 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 710 calorii , 29 g de proteine și 25 g de grăsimi . Dacă aveți la îndemână cartofi, lapte, buchețele de broccoli și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Rețete similare includ Straturile de ciuperci și slănină prietenoase cu figuri , Stratele de mic dejun și Stratele de brânză și praz .
Instrucțiuni
Gătiți cartofii și baconul într-o tigaie mare, la foc mediu, timp de 15 până la 20 de minute. sau până când baconul este crocant și cartofii sunt fragezi, amestecând din când în când; scurgere.
Combinați amestecul de cartofi, pâinea, broccoli și 1 cană de brânză mărunțită; se pune într-o tavă de copt de 13 x 9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Bateți crema de brânză tartinată, ouăle și ardeiul într-un castron mediu până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele; se toarnă peste amestecul de pâine. (Cuburile de pâine trebuie umezite uniform.) Acoperiți. Se da la frigider 2 ore.
Încălzește cuptorul la 191°.
Coaceți straturile, acoperite, 40 până la 45 min. sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Se presară cu restul de brânză mărunțită; coace, neacoperit, 10 min. sau până se topește.