Mic Dejun Bruschetta

Mic Dejun Bruschetta
Mic dejun Bruschetta ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 704 calorii, 39G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ouă, brânză de capră montrachet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Mic Dejun Bruschetta, Mic Dejun Bruschetta, și Mic Dejun Bruschetta.

Instrucțiuni

1
Prăjiți pâinea și păstrați-o în timp ce pregătiți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
OuăOuă
2
Combinați ouăle, apa, Tabasco și sarea într-un castron și bateți până se omogenizează. Într-o tigaie mare de omletă antiaderentă, topiți untul și adăugați ouăle, amestecând cu o spatulă până când ouăle sunt amestecate ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TabascoSos Tabasco
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
3
Întindeți brânza moale de capră în mod egal peste feliile de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4
Adăugați ouăle amestecate deasupra brânzei de capră și tăiați fiecare dintre feliile de pâine prăjită în jumătate. Puneți 4 jumătăți pe fiecare farfurie și garnisiți cu roșii uscate, frunze proaspete de busuioc și stropiți cu pesto de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Pesto De BusuiocPesto De Busuioc
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
OuăOuă
5
Combinați toate ingredientele, cu excepția uleiului de măsline, într-un blender. Cu blenderul în funcțiune, stropiți încet în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista