Mexican Lasagna Rollups
Mexican Lasagna Rollups ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 375 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos salsa con queso, carne de vită măcinată, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna Rollups, Fructe De Mare Lasagna Rollups, și Portobello Lasagna Rollups.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Odată ce apa fierbe, amestecați tăiței de lasagna, aproximativ 3 sau 4 Odată și reveniți la fierbere. Gatiti taiteii neacoperiti, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 10 minute pe lot.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă și așezați tăiței fierți plat pe hârtie cerată sau folie de aluminiu în timp ce terminați de gătit restul tăiței.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci și întindeți salsa uniform pe fundul vasului.
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie la foc mediu, presărați cu condimente taco și gătiți și amestecați carnea, rupând-o în timp ce gătește, până când carnea este rumenită și sfărâmicioasă, aproximativ 10 minute.
Scurgeți grăsimea și puneți carnea într-un castron mare.
Se amestecă brânza de vaci și parmezanul în carne.
Așezați un tăiței de lasagna gătit plat și întindeți aproximativ 1/3 cană din amestecul de brânză și carne pe lungimea tăiței.
Rulați tăiței și așezați rulourile umplute, cu cusătura în jos, în vasul de copt pregătit. Puneți aproximativ 1 1/2 linguri de sos queso peste fiecare rulou. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul este fierbinte și clocotește, aproximativ 40 de minute. Descoperiți vasul și întindeți amestecul de brânză mexicană peste rulouri. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza se topește, încă 8 până la 10 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.