Mere și ceapă pentru a servi cu carne de porc

Mere și ceapă pentru a servi cu carne de porc
Apple și ceapă pentru a servi cu carne de porc este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 122 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahăr, piper crăpat, mere mari granny smith și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gulaș de porc cu măr și ceapă, Cotlet De Porc Cu Ceapă De Mere, și Cotlet De Porc Cu Ceapă-Măr pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista