Mere De Caramel Georgian
Georgian mere Caramel este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1039 calorii, 26g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de apă, arahide, mere Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Mere Caramel, și Mere Caramel.
Instrucțiuni
Spălați și uscați merele; îndepărtați tulpinile. Introduceți bastoane de artizanat în capătul tulpinii fiecărui măr; deoparte.
Combinați caramelele, vanilia și 1 lingură de apă într-un vas de sticlă sigur pentru microunde. Cuptor cu microunde la 90 de secunde sau până la topire, amestecând de două ori.
Scufundați fiecare măr în amestecul de caramel rapid, permițând scurgerea excesului de caramel.
Rulați în arahide tocate; așezați pe hârtie de ceară ușor unsă. Se răcește cel puțin 15 minute.
Bucăți de ciocolată cu microunde la 90 de secunde sau până la topire, amestecând de două ori; se răcește 5 minute.
Se toarnă ciocolată acolo unde se întâlnesc bastoane și mere, permițând ciocolatei să picure pe părțile laterale ale merelor. Apăsați jumătățile de pecan pe ciocolată, dacă doriți. Se răcește 15 minute sau până se fixează.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit caramele Kraft.