Mere coapte în Phyllo cu umplutură de pere și Pecan

Mere coapte în Phyllo cu umplutură de pere și Pecan
Merele coapte în Phyllo cu umplutură de pere și Pecan necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 371 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați Anjou pear, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ Mere coapte în Phyllo cu umplutură de pere și Pecan, Mere coapte cu umplutură de caise și nuci, și Mere coapte umplute cu o umplutură "baklava" .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament; fixați foaia de copt cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați pere și nuci pecan; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Adăugați bourbonul, siropul și 1/4 linguriță de scorțișoară; reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Tăiați aproximativ 1/2 inch de la vârfurile și fundul merelor și aruncați. Core mere trei sferturi din drum prin partea de sus, folosind un baller pepene galben. (Nu tăiați prin partea de jos.) Umpleți fiecare măr cu 1 lingură de amestec de pere. Puneți deoparte amestecul de pere rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Pepene GalbenPepene Galben
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
7
Așezați 1 foaie de fileu pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca); înveliți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Așezați 1 măr în centrul phyllo; suprapuneți colțurile diagonale deasupra mărului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
9
Așezați pe tigaia pregătită și acoperiți phyllo cu spray de gătit. Repetați procedura cu merele rămase și phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Combinați 1/4 linguriță de scorțișoară și zahăr într-un castron mic și presărați peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când merele se rumenesc. Lingura 1/4 ceasca amestec de pere rămase în jurul fiecare măr; top fiecare portie cu 1/4 ceasca biciuit topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
12
Garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista