Mere coapte în Phyllo cu umplutură de pere și Pecan
Merele coapte în Phyllo cu umplutură de pere și Pecan necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 371 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați Anjou pear, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ Mere coapte în Phyllo cu umplutură de pere și Pecan, Mere coapte cu umplutură de caise și nuci, și Mere coapte umplute cu o umplutură "baklava" .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament; fixați foaia de copt cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
3
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pere și nuci pecan; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Jumătăți De Pere în Sirop
5
Adăugați bourbonul, siropul și 1/4 linguriță de scorțișoară; reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Tăiați aproximativ 1/2 inch de la vârfurile și fundul merelor și aruncați. Core mere trei sferturi din drum prin partea de sus, folosind un baller pepene galben. (Nu tăiați prin partea de jos.) Umpleți fiecare măr cu 1 lingură de amestec de pere. Puneți deoparte amestecul de pere rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Pepene Galben
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
7
Așezați 1 foaie de fileu pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca); înveliți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Așezați 1 măr în centrul phyllo; suprapuneți colțurile diagonale deasupra mărului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
9
Așezați pe tigaia pregătită și acoperiți phyllo cu spray de gătit. Repetați procedura cu merele rămase și phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Combinați 1/4 linguriță de scorțișoară și zahăr într-un castron mic și presărați peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când merele se rumenesc. Lingura 1/4 ceasca amestec de pere rămase în jurul fiecare măr; top fiecare portie cu 1/4 ceasca biciuit topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier