Mere coapte în Phyllo cu umplutură de pere și Pecan
Merele coapte în Phyllo cu umplutură de pere și Pecan necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 371 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați Anjou pear, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ Mere coapte în Phyllo cu umplutură de pere și Pecan, Mere coapte cu umplutură de caise și nuci, și Mere coapte umplute cu o umplutură "baklava" .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament; fixați foaia de copt cu bandă de mascare.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați pere și nuci pecan; saut 2 minute.
Adăugați bourbonul, siropul și 1/4 linguriță de scorțișoară; reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Mișto.
Tăiați aproximativ 1/2 inch de la vârfurile și fundul merelor și aruncați. Core mere trei sferturi din drum prin partea de sus, folosind un baller pepene galben. (Nu tăiați prin partea de jos.) Umpleți fiecare măr cu 1 lingură de amestec de pere. Puneți deoparte amestecul de pere rămas.
Așezați 1 foaie de fileu pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca); înveliți ușor cu spray de gătit.
Așezați 1 măr în centrul phyllo; suprapuneți colțurile diagonale deasupra mărului.
Așezați pe tigaia pregătită și acoperiți phyllo cu spray de gătit. Repetați procedura cu merele rămase și phyllo.
Combinați 1/4 linguriță de scorțișoară și zahăr într-un castron mic și presărați peste mere.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când merele se rumenesc. Lingura 1/4 ceasca amestec de pere rămase în jurul fiecare măr; top fiecare portie cu 1/4 ceasca biciuit topping.
Garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.