Mere coapte cu umplutură de caise și nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați merele coapte cu umplutură de caise și nuci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 436 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați caise ferm, zahăr brun ferm, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere coapte umplute cu o umplutură "baklava" , Mere coapte în Phyllo cu umplutură de pere și Pecan, și Mere coapte cu glazură de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un castron mediu, combinați caisele, nucile, zahărul brun și untul.
Încingeți merele, făcând fiecare deschidere suficient de mare pentru a ține 1/6 din amestecul de caise, curățați treimea superioară a fiecărui măr. Aranjați merele, cu cavitatea în sus, într-un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci și umpleți cavitățile cu amestecul de caise.
Presărați orice umplutură rămasă în jurul merelor, turnați sucul de portocale în jurul lor și punctați cu unt.
Coaceți merele 15 minute și bateți cu sucuri. Continuați să coaceți, bătând în mod regulat, până când este fraged, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea aproximativ 10 minute înainte de servire.
Transferați în boluri de servire, lingurați sucurile și serviți.
Sauternes ? B & g sau Filhot