Mere coapte cu umplutură de caise și nuci

Mere coapte cu umplutură de caise și nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați merele coapte cu umplutură de caise și nuci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 436 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați caise ferm, zahăr brun ferm, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mere coapte umplute cu o umplutură "baklava" , Mere coapte în Phyllo cu umplutură de pere și Pecan, și Mere coapte cu glazură de caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un castron mediu, combinați caisele, nucile, zahărul brun și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Încingeți merele, făcând fiecare deschidere suficient de mare pentru a ține 1/6 din amestecul de caise, curățați treimea superioară a fiecărui măr. Aranjați merele, cu cavitatea în sus, într-un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci și umpleți cavitățile cu amestecul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Presărați orice umplutură rămasă în jurul merelor, turnați sucul de portocale în jurul lor și punctați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Coaceți merele 15 minute și bateți cu sucuri. Continuați să coaceți, bătând în mod regulat, până când este fraged, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea aproximativ 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Transferați în boluri de servire, lingurați sucurile și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Sauternes ? B & g sau Filhot
Ingrediente de care veți avea nevoie
SauternesSauternes
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista