Mere coapte condimentate
Merele la cuptor condimentate durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană are 405 calorii , 3 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2. Pentru 1,32 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați coajă de portocală, nucșoară măcinată, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil cu lingură de 23% . Merele la cuptor condimentate cu nuci , Brie la cuptor cu mere condimentate de artar și șunca la cuptor cu miere cu mere și piersici condimentate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați stafidele, nucile și coaja de portocală; pus deoparte. Într-o cratiță, puneți la fiert zahărul brun, apa, untul, scorțișoara și nucșoara. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, 2 minute, amestecând din când în când. Decupați merele de curățare și puneți-le într-un 1-1/2-qt neuns. vas de copt; se umple cu amestec de stafide.
Turnați amestecul de zahăr peste și în jurul merelor.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când merele sunt fragede.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "