Mere Caramel cu nucă de cocos și ciocolată

Mere Caramel cu nucă de cocos și ciocolată
Merele Caramel cu nucă de cocos și ciocolată sunt un fără gluten desert. Această rețetă servește 5 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 463 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un amestec de mere, caramele, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 258 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mere Caramel cu nucă de cocos și ciocolată, Dulce și sărat Bourbon scorțișoară Pecan Caramel mere + ciocolată burniță, și Ciocolată-Nucă De Cocos Caramel Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați merele, apoi uscați complet. (Notă: pentru ca sosul de caramel să se lipească de mere, merele trebuie să fie bine răcite înainte de spălare, uscare și scufundare în sosul de caramel.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
MărMăr
2
Introduceți băț pop din lemn în capătul tulpinii fiecărui măr. Caramele cu microunde și apă în vas mare de sticlă cu microunde la înălțime 2 până la 2-1/2 min. sau până când caramelele sunt complet topite și amestecul este bine amestecat când este agitat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
MărMăr
ApăApă
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Acoperiți placa mare cu pergament; pulverizați cu spray de gătit. Înmuiați merele, câte 1, în sos de caramel, întorcându-se pentru a acoperi uniform fiecare măr. Țineți mărul înmuiat peste castron pentru a lăsa excesul de caramel să picure înapoi în castron. Înmuiați merele în nucă de cocos; așezați pe farfuria pregătită. La frigider 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Spray De GătitSpray De Gătit
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nucă De CocosNucă De Cocos
MărMăr
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Ciocolată cu microunde în castron separat cu microunde 1 până la 1 min. 15 sec. sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând după 1 min.; se amestecă până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
5
Stropiți ciocolata peste mere; reveniți la farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MărMăr
6
Dați la frigider 1 oră sau până când ciocolata este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
7
Scoateți merele din frigider 15 min. înainte de servire. (Notă: merele Caramel pot fi refrigerate cu până la 2 zile înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
MărMăr
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista