Menta Gremolata dovlecel cu sare de mare
Menta Gremolata dovlecel cu sare de mare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 56 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 52 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, sare de mare grosieră, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Dovlecei Prăjiți La Tigaie Cu Gremolata De Coriandru-Mentă, Pește Întreg Copt În Sare De Mare Cu Gremolata De Pătrunjel, și Picior de miel la grătar cu Gremolata de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați dovleceii într-un singur strat în tigaie; grătar 4 minute, întorcându-se după 2 minute.
Combinați pătrunjelul, menta, coaja de lămâie, uleiul de măsline și usturoiul tocat. Împărțiți dovleceii uniform între 4 farfurii; acoperiți uniform cu gremolata.