Melasă De Curcan La Grătar

Melasa filet de curcan la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Acest fel principal are 353 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, căței de usturoi, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Filet de porc la grătar cu melasă de rodie, Filet de porc la grătar cu sos de grătar cu melasă de cafea, și Filet De Curcan La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați curcan. Sigilați și răciți 4 ore, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Înveliți grătarul de gătit cu spray de gătit și puneți-l pe grătar.
Scoateți curcanul din marinată, aruncând marinada.
Curcan la grătar, acoperit cu capac la grătar, 20 până la 25 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 170, întorcându-se ocazional.
Lăsați să stea 15 minute.
Tăiați curcanul în diagonală în felii subțiri și aranjați pe un platou de servire. Condimentează cu sare după gust.