Melasă cookie-uri V ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 72 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bicarbonat de sodiu, lapte bătut, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați 10 zile de cookie-uri: cookie-uri de melasă Chewy, Melasă Cookie-Uri, și Melasă Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, scortisoara, cuișoarele și nucșoara; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cookie-uri
Ghimbir
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la neted, apoi amestecați melasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Melasă
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ingredientele cernute alternativ cu laptele de unt, amestecând bine după fiecare adăugare. Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți aluatul la o grosime de 1/8 inch. Dacă aluatul este prea moale, se poate adăuga mai multă făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
4
Tăiați cookie-urile folosind tăietori de cookie-uri și așezați-le la 2 centimetri distanță pe foile de cookie pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urile
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
Foaie De Copt
5
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc ușor. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.