Melanj Gumbo

Melanj Gumbo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Melange Gumbo. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 589 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 2,18 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 50 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cârnați andouille, sare și piper kosher, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Melanjul vegetal al lui Russ, Salată roșie și verde M Okticlange, și Biban de mare cu melanj de legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 căni de ulei vegetal într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până la cald, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu, apoi amestecați făina în 2 adaosuri până când amestecul este consistența aluatului de tort. Continuați să gătiți, amestecând constant, până când rouxul este maro închis, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se ia de pe foc, apoi se amestecă în jumătate fiecare ceapă și ardei gras. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Combinați puiul întreg, 10 căni de apă, fulgii de ardei roșu, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper într-un vas mare. Aduceți la fierbere și gătiți 1 oră. Se strecoară bulionul, apoi se întoarce în oală și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Îndepărtați pielea și oasele de pui, apoi tăiați carnea în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați cârnații de pui și gătiți, întorcându-se, până la fiert, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De PuiCârnați De Pui
7
Se lasă să se răcească ușor, apoi se feliază.
8
Adăugați 16 căni de apă în oală cu bulionul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați rouxul; gatiti la foc mediu-mare, amestecand, pana se dizolva, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa rămasă și ardeii grași. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu, acoperiți și gătiți, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
10
Adăugați cârnații andouille și pieptul de pui crud, reduceți focul la mediu scăzut și gătiți, acoperit, încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
11
Adăugați curcanul afumat, cârnații de pui feliați, bucățile de pui fierte și scallions și fierbeți, acoperite, 30 de minute. Îndepărtați grăsimea de pe suprafață, apoi amestecați condimentul Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Cârnați De PuiCârnați De Pui
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
12
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Fotografie de Yunhee Kim

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Bodega Garzon Uruguay single Vineyard Albarino cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Dintr-un galben pal foarte elegant, Acest Albari Circularo are un nas proaspăt și vibrant, care amintește de fructele tropicale cu note subtile de citrice și florale. În gură, există un corp rotund și proaspăt, cu o combinație salină și minerală care oferă o noțiune marcată de terroir.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții15
Scor De Sănătate12
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista