Melanj De Fructe De Mare

Melanjul de fructe de mare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 1987 calorii, 264g de proteine, și 96G de grăsime fiecare. Pentru $ 40.79 pe portie, această rețetă acoperă 62% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, boia de ardei, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Melange Gumbo, Melanjul de legume al lui Russ, și Biban de mare cu melanj vegetal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt două feluri de mâncare gratinate cu 2 căni.
Așezați 1 file pe fundul fiecăruia, apoi stratificați cu scoici, carne de crab, creveți, brânză și un al doilea file; pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Se topește untul. Într-un bol mediu de amestecare, combinați gălbenușurile, sucul de lămâie, muștarul și sarea; se amestecă la mare și se adaugă încet untul într-un flux constant până când sosul este gros și cremos.
Se toarnă sosul peste fileuri.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 15 minute; se presară pătrunjel și boia.