Medley de orez cu legume

Medley de orez cu legume
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în cutia de rețete, Vegetable Rice Medley ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 161 de calorii, 3 g de proteine și 1 g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, obțineți o garnitură care servește 14. Această rețetă este pe placul unui gurmanzi și al bucătarului. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de ardei, stafide, turmeric măcinat și căței de usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Medley de orez cu legume, Medley de orez cu legume și Medley de orez cu legume.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, căleți prazul și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe1 Cană De Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe
Roșii Prune Decojite, Tăiate Cu SemințeRoșii Prune Decojite, Tăiate Cu Semințe
4-1/2 Cani Supa De Pui Sau Legume4-1/2 Cani Supa De Pui Sau Legume
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Dovlecel Tăiat Cubulețe, Dovleac Galben De Vară și/sau Dovleac2 Căni De Dovlecel Tăiat Cubulețe, Dovleac Galben De Vară și/sau Dovleac
2
Adăugați bulion, orez, stafide, dovleac, fasole lima și condimente. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați roșiile, mazărea și coriandru; acoperiți și gătiți încă 5 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Serviți cu lămâie sau sos de ardei iute, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista