Medie Vechi Chili

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați să încercați Chili vechi. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 366 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. Funcționează bine ca un curs principal accesibil pentru Super Bowl. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de fulgi de piper, piper, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Al 5-lea concurs anual de Chili :intrarea # 3-chili Vegetarian Quinoa + meniu săptămânal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de sticlă, amestecați sosul Worcestershire, usturoiul, 2 linguri fulgi de ardei roșu, oțet, oregano, busuioc, piper negru și ulei de măsline.
Puneți carnea în sos; acoperiți și marinați peste noapte la frigider.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Scoateți carnea din marinată și aruncați marinada. Filetați carnea de vită marinată, ardeii iute și ardeiul gras roșu pe frigarui.
Grătați frigarui aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când carnea are coacerea dorită.
Puneți o cratiță mare sau un cuptor olandez la foc mediu.
Scoateți carnea și ardeii din frigarui și puneți-le în tigaie. Condimentează cu pudră de chili și amestecă roșiile și fasolea pinto.
Presărați fulgii de ardei roșu rămași.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada