Medalioane de porc de gătit Light cu sos de tigaie de cireșe uscate cu vin de Port

Medalioanele de porc ale lui Cooking Light cu vin de port-sos de tigaie de cireșe uscate este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 102 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, filet de porc, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Medalioane de porc cu vin de Port-sos de cireșe uscate, Medalioane de porc cu sos de vin de smochine și Port, și Medalioane de vită cu sos de vin de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mic 2 minute.
Tăiați carnea de porc transversal în 16 bucăți.
Se presară uniform cu sare și piper.
Puneți carnea de porc în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți carnea de porc din tigaie. Se amestecă amestecul de vin, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Creșteți căldura la mare; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 3 minute).
Se ia de pe foc. Se amestecă untul cu un tel.
Serviți sosul peste carne de porc.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.