Medalioane De Porc Cu Glazură Fierbinte De Ananas

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați medalioane de porc cu glazură fierbinte de ananas. Această rețetă servește 4 și costă 1,07 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 205 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, gingerroot, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Medalioane de porc cu glazură balsamică-miere, Medalioane de porc cu glazură balsamică-miere, și Medalioane de porc cu sos gros de ananas-Rom.
Instrucțiuni
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc.
Tăiați carnea de porc în felii de 1/4 inch.
Presărați ambele părți de carne de porc cu sare.
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in tigaie 5 pana la 6 minute, intorcand o data, pana nu mai este roz.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Se amestecă ingredientele rămase în tigaie; se încălzește la fierbere. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Serviți sosul peste carne de porc.