Medalioane De Porc Cu Ceapă De Caise

Medalioane De Porc Cu Ceapă De Caise
Medalioanele de porc cu ceapă de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,33 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Dacă aveți cimbru, unt, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Medalioane De Porc De Caise, Medalioane De Porc De Caise, și Medalioane De Porc Glazurate Cu Caise.

Instrucțiuni

1
Aplatizați fiecare felie de porc la 3/4 inch așezând-o între foi de folie de plastic și bătând-o cu un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Presărați ambele părți de carne de porc cu cimbru și sare. Ulei cald la foc mediu-mare într-o tigaie mare și grea. Gatiti medalioanele, intorcand o data, pana se rumenesc bine pe ambele parti, aproximativ 3 minute in total. (Lucrați în loturi, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați untul în tigaie și topiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați bulion, gem și muștar și aduceți la fierbere, amestecând. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când ceapa este foarte moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
BulionBulion
CeapăCeapă
GemGem
7
Întoarceți carnea de porc în tigaie, întorcându-vă pentru a acoperi cu sos. Acoperiți și fierbeți până când carnea de porc este gătită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați carnea de porc într-un platou, acoperiți cu sos și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista