Medaillons de porc în sos de cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Medaillons de porc în sos de cireșe. Această rețetă face 2 porții cu 244 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, amidon de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Cherry Cola a tras carne de porc cu sos de cireșe-muștar, Cotlet de porc cu sos de cireșe, și Filet De Porc Cu Sos De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți medaillons de porc la o grosime de 1/2 inch, folosind palma mâinii.
Combinați bulionul de pui și următoarele 6 ingrediente într-un castron mediu; bateți până se omogenizează.
Dragă carne de porc în pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 1 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați amestecul de bulion; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 8 minute sau până când carnea de porc este gata.
Transferați carnea de porc în farfurii de servire. Puneți sosul de cireșe peste carnea de porc și presărați uniform cu pătrunjel.