Medaillons De Porc Hoisin
Medaillons de porc Hoisin este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest sos are 318 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, căței de usturoi, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați carne de porc hoisin, Sandvișuri De Porc Hoisin, și Carne de porc Hoisin cu muștar fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați piper și usturoi; gatiti, amestecand continuu, 1 minut.
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți carnea de porc. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Combinați apa și următoarele 3 ingrediente în tigaie. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 1 minut sau pana se ingroasa. Întoarceți carnea de porc în tigaie; întoarceți-vă la strat.
Așezați orezul pe un platou de servire. Puneți amestecul de porc peste orez. Se acoperă cu ceapă verde; garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.