Medaillons De Porc Hoisin

Medaillons De Porc Hoisin
Medaillons de porc Hoisin este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest sos are 318 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, căței de usturoi, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați carne de porc hoisin, Sandvișuri De Porc Hoisin, și Carne de porc Hoisin cu muștar fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați piper și usturoi; gatiti, amestecand continuu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Scoateți carnea de porc. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Combinați apa și următoarele 3 ingrediente în tigaie. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 1 minut sau pana se ingroasa. Întoarceți carnea de porc în tigaie; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați orezul pe un platou de servire. Puneți amestecul de porc peste orez. Se acoperă cu ceapă verde; garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista