McClellanville prăjituri de crab Lump cu sos de muștar din cereale integrale

McClellanville prăjituri de crab Lump cu sos de muștar din cereale integrale
Mcclellanville forfetare Crab prăjituri cu sos de muștar cereale integrale este un pescatarian hor d ' oeuvre. Pentru $ 3.51 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 583 calorii, 19g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ulei de arahide, făină de cracare, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Prăjituri De Crab La Cuptor Cu Sos De Lime Chipotle De Ardei Roșu, Maryland Stil Forfetare Crab Prăjituri, și Coapte Maryland Forfetare Crab Prăjituri.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună maioneza și albusul de ou într-un bol mediu; adăugați următoarele 5 ingrediente. Se amestecă carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Formați amestecul în 6 (4 inci). (
3
Amestecul va fi foarte moale.) Cu atenție dragare chiftele în pesmet; se acoperă și se răcește cel puțin 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
4
Gătiti prăjiturile de crab în ulei fierbinte și unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până la auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
CrabiCrabi
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
5
Serviți imediat cu sos de muștar din cereale integrale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
6
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista