Mașină de pâine iarbă și pâine de grâu Crunch

Mașină de pâine iarbă și pâine de grâu Crunch
Pâine mașină de iarbă și Crunch pâine de grâu ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 12. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 143 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare, făină de aur, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine cu făină Kamut pentru Mașină de pâine (fără grâu), Pâine integrală de floarea soarelui din grâu (pentru mașina de pâine), și Mașină de pâine pâine integrală de grâu și unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măsurați cu atenție, plasând toate ingredientele, cu excepția nucilor, în tava mașinii de pâine, în ordinea recomandată de producător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Adăugați piulițe la semnalul stafide/piuliță sau cu 5 până la 10 minute înainte de sfârșitul ultimului ciclu de frământare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
NuciNuci
3
Selectați ciclul de bază / alb. Utilizați culoarea crustei medii sau ușoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
4
Scoateți pâinea coaptă din tigaie și răciți-o pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista