Mazăre și Ricotta Crostini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Pean și Ricotta Crostini. O porție conține 245 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,4 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, usturoi plus 1/4 linguriță de usturoi, mazăre și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pean Și Ricotta Crostini, Ricotta, smochine și prosciutto crostini, și Caise-Ricotta Crostini.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar peste mediu-scăzut.
Adăugați feliile de baghetă și grătați pe ambele părți până când sunt prăjite.
Scoateți din grătar și frecați toasturile cu cățelul de usturoi (aruncați cățelul).
Stropiți ușor cu uleiul de chili. Puneți toasturile deoparte.
Dacă folosiți mazăre proaspătă, aduceți la fierbere o oală mică cu apă.
Adăugați mazărea și blanch, aproximativ 1 minut. Apoi se toarnă pe o tavă căptușită cu un prosop de bucătărie curat și se lasă să se răcească. Dacă folosiți mazăre congelată, adăugați într-o strecurătoare și clătiți sub apă caldă pentru a dezgheța, apoi puneți deoparte.
Între timp, într-un castron mediu, combinați ricotta, brânza de capră, parmezanul ras grosier,usturoiul tocat, coaja de lămâie și un vârf de sare de mare. Se amestecă pentru a combina.
Adăugați mazărea și amestecați cu o lingură de lemn, zdrobind ușor mazărea cu spatele lingurii.
Pentru a asambla, lingurați amestecul de brânză și mazăre pe pâine prăjită, acoperiți cu parmezan suplimentar pentru a garnisi și serviți.