Mazăre porumbel sufocată de nucă de cocos cu dovleac

Mazăre porumbel sufocată de nucă de cocos cu dovleac
Mazărea porumbel înăbușită cu nucă de cocos cu dovleac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 482 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare de mare, mazăre porumbel, cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Orez cu mazăre porumbel, Arroz con Gandules (orez cu mazăre porumbel), și Pui și porumbel mazăre tigaie cina.

Instrucțiuni

1
Așezați mazărea porumbelului într-o cratiță mică. Umpleți tigaia pe jumătate cu apă și clătiți mazărea frecându-le între vârful degetelor. Apa va deveni tulbure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Scurgeți această apă. Repetați de trei sau patru ori, până când apa rămâne relativ limpede; scurgere. Acum adăugați 2 căni de apă și aduceți-o la fierbere, neacoperită, la foc mediu-mare. Îndepărtați și aruncați orice spumă care se formează la suprafață. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți tigaia și fierbeți, amestecând ocazional, până când mazărea este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
În timp ce mazărea porumbelului gătește, turnați 4 căni de apă într-o cratiță de dimensiuni medii. Dacă utilizați bila de tamarind, adăugați-o în apă și lăsați-o să se înmoaie, 15 până la 20 de minute. Apoi, folosind degetele, rupeți-o și convingeți pulpa să se scurgă și să se dizolve în apă în timp ce masați bucățile. Odată ce apa este maro-ciocolată deschisă și are un gust acru, strecurați-o printr-o strecurătoare cu ochiuri fine pentru a separa pulpa și orice fibre; aruncați pulpa și fibrele. Rezervați apa infuzată cu tamarind. Dacă utilizați pastă de tamarind, pur și simplu bateți-o în apă pentru a o dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
ApăApă
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Presărați Sambhar masala și asafetida peste apa de tamarind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AsafoetidaAsafoetida
TamarindTamarind
ApăApă
5
Adăugați conopida, dovleacul, tocanele și frunzele de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
ConopidăConopidă
Copane De PuiCopane De Pui
DovleacDovleac
6
Se încălzește la fierbere. Apoi reduceți focul la mediu și fierbeți curry-ul subțire asemănător bulionului, neacoperit, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede cu furculița, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pudră De CurryPudră De Curry
7
Când mazărea porumbelului este fragedă, puneți cratița deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați caju, semințe de coriandru și ardei iute și amestecați până când nucile și semințele devin maronii roșiatice și ardeii iute se înnegrește, 1 până la 2 minute. Răzuiți conținutul skillets într-un borcan de blender și adăugați apă de cană și nucă de cocos. Puree, răzuind interiorul borcanului după cum este necesar, pentru a forma o pastă ușor nisipoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
CajuCaju
Nucă De CocosNucă De Cocos
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
ApăApă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați această pastă în amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
11
Se toarnă apă de cană în borcanul blenderului, se învârte pentru a spăla borcanul și se adaugă acest lucru la amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați semințele de muștar, acoperiți tigaia și gătiți până când semințele au încetat să mai apară (nu spre deosebire de floricele), aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați acest ulei condimentat în amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Ulei De GătitUlei De Gătit
15
Transferați mazărea porumbelă gătită, cu apa de gătit, într-un blender și piure, răzuind interiorul borcanului după cum este necesar, până se omogenizează. (Dacă aveți un blender de imersie, puteți curăța mazărea și apa chiar în cratiță.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Se toarnă acest bulion subțire, galben-cremos, în amestecul de dovleac și se adaugă sarea. Aduceți la fierbere și apoi reduceți focul. Se fierbe la foc mic, neacoperit, amestecând ocazional, până când aromele se amestecă, aproximativ 5 minute. Apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
BulionBulion
SareSare
17
articol var
18
Type_27_data = {};
19
articol
20
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista