Mazăre picantă cu legume

Mazăre picantă cu legume
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Mazărea picantă cu legume ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 1723 calorii, 71G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.73 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, mazăre, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Încercați Mazăre despicată indiană cu legume, Arhar dal {mazăre despicată galbenă / Toovar dal} cu temperare picantă, și Mazăre despicată și cozi de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 4 căni de apă și mazărea despicată la fierbere în cratiță de 2 litri; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie de 8 inci la foc mediu. Gatiti nuca de cocos, coriandrul, schinduful si batonul de scortisoara, amestecand continuu, pana cand nuca de cocos devine maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc; se amestecă sare și piper roșu. Zdrobiți amestecul de nucă de cocos cu mortar și pistil până la măcinat fin; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie de 12 inci la foc mediu. Gatiti morcovii, dovleceii, ceapa si vinetele in ulei, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se amestecă 2 linguri de apă în pulpa de tamarind până se înmoaie. Se amestecă amestecul de tamarind, amestecul de nucă de cocos și mazărea în amestec de legume. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional si adaugand apa daca este necesar pana la consistenta supei groase, pana se omogenizeaza fierbinte si bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
TamarindTamarind
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Se ornează cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista