Mazăre fiartă cu ceapă verde
Mazărea fiartă cu ceapă verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 92 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mazăre fiartă cu salată și ceapă, Mazăre Fiartă Cu Ceapă De Primăvară Și Salată Verde, și Mazăre cu ceapă verde și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți blaturile verzi din ceapa verde; rezervați pentru o altă utilizare.
Tăiați porțiunea albă din fiecare ceapă în bucăți de 1/2 inch.
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați bucățile de ceapă și piperul; acoperiți și gătiți 3 minute. Se amestecă mazărea și apa; aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când mazărea este fragedă. Descoperiți și gătiți 2 minute sau până când lichidul se evaporă.
Se ia de pe foc; se amestecă maghiran și sare.