Mazăre despicată indiană cu legume
Mazărea despicată indiană cu legume este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 231 calorii, 15g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conopide, ardei iute jalape, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Mazăre galbenă afumată (Tamatar Chana dal) din ' gătitul Indian s-a desfășurat, Pilaf De Mazăre Despicat Din India De Est, și Mazăre despicată și cozi de porc.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în sillet de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti chimenul, turmericul si ardeii iute in ulei 2 minute, amestecand ocazional.
Se amestecă conopidaorete și bulion. Gatiti si acoperiti 3 pana la 4 minute sau pana cand conopida este frageda.
Se amestecă ingredientele rămase. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand este fierbinte.