Mazăre cu șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mazărea cu șuncă. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 426 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $5.72 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână usturoi, mazăre, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie. Gatiti ceapa timp de 5 minute, amestecand frecvent, pana devine translucida.
Adăugați șunca și gătiți aproximativ 3 minute până începe să se rumenească. Se amestecă roșiile și boiaua. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 3 minute, amestecând frecvent.
Puneți usturoiul, pătrunjelul și sarea împreună, apoi amestecați vinul.
Se adaugă în tigaie și se condimentează cu piper. Se fierbe încă 5 minute și se servește fierbinte.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;