Mazăre cu ochi negri și șuncă
Black-eyed Peas și Ham Hocks ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 278 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5 și costă 33 de cenți pe porție. 134 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți frunze de dafin, apă, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Încercați Mazăre Cu Ochi Negri Cu Șuncă, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Usturoi creveți cu piper negru și mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți bine mazărea uscată, sortând orice pietricele mici sau alte resturi.
Într-un vas mare, aduceți 3 căni de apă la fiert cu mazăre cu ochi negri, șuncă de șuncă, sare, piper și frunze de dafin. Reduceți la foc mic și gătiți, neacoperit, 1 1/2 ore sau până când mazărea și șunca sunt fragede. Dacă jamboanele de șuncă necesită gătit suplimentar, fierbeți în apă într-un vas separat până când carnea este ușor trasă din os.
Răciți hamurile de șuncă și îndepărtați toată carnea din os. Amestecați șunca în mazăre, reglați condimentul cu sare și piper după cum este necesar și serviți.