Mazăre cu ochi negri la foc mic cu roșii
Mazărea cu ochi negri la foc mic cu roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 182 calorii. Un amestec de mazăre cu ochi negri, roșii, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Încercați Roșii De Moștenire Și Mazăre Cu Ochi Negri, Cârnați de tigaie cu mazăre cu ochi negri, fasole Romano și roșii, și Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează aproximativ 4 minute sau până se înmoaie.
Adăugați roșii și următoarele 3 ingrediente; gătiți, amestecând des, aproximativ 2 minute sau până când Roșia începe să se înmoaie.
Se amestecă mazărea cu ochi negri și 3 1/2 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră sau până când mazărea este fragedă. Se condimentează cu mai multă sare și piper kosher, dacă se dorește.
Serviți fierbinte sau cald.