Mazăre cu ochi negri cu ceapă caramelizată și șuncă de țară

Mazăre cu ochi negri cu ceapă caramelizată și șuncă de țară este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 283 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cimbru, frunze de dafin, șuncă de țară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Rețete similare includ Mazăre cu ochi negri cu șuncă de țară, 5 ingrediente burgeri de slănină cu Cheddar și ceapă roșie cu Popcorn parmezan mazăre cu ochi negri, și Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță de 2 litri; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute; scurgeți. Aruncați frunza de dafin. Întoarceți mazărea în tigaie; acoperiți și puneți deoparte.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana devin aurii, amestecand des. Reduceți căldura; adăugați șuncă și gătiți încă 10 minute sau până când șunca este crocantă și ceapa este bine rumenită. Se amestecă oțetul, cimbrul tocat și piperul; aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional pentru a desface orice biți caramelizate din partea de jos a tigaie, 5 minute sau până când amestecul este un sirop subțire.
Se toarnă peste mazăre; aruncă bine.