Mazăre cu ochi negri cu ceapă caramelizată și șuncă de țară

Mazăre cu ochi negri cu ceapă caramelizată și șuncă de țară
Mazăre cu ochi negri cu ceapă caramelizată și șuncă de țară este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 283 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cimbru, frunze de dafin, șuncă de țară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Rețete similare includ Mazăre cu ochi negri cu șuncă de țară, 5 ingrediente burgeri de slănină cu Cheddar și ceapă roșie cu Popcorn parmezan mazăre cu ochi negri, și Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță de 2 litri; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute; scurgeți. Aruncați frunza de dafin. Întoarceți mazărea în tigaie; acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana devin aurii, amestecand des. Reduceți căldura; adăugați șuncă și gătiți încă 10 minute sau până când șunca este crocantă și ceapa este bine rumenită. Se amestecă oțetul, cimbrul tocat și piperul; aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional pentru a desface orice biți caramelizate din partea de jos a tigaie, 5 minute sau până când amestecul este un sirop subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă peste mazăre; aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista