Mazăre cu glazură de susan cu ceapă perlată

Mazăre cu glazură de susan cu ceapă perlată
Mazărea cu glazură de susan cu ceapă perlată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 91 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, semințe de susan, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Mazăre De Zahăr Snap În Sos De Susan, Mazăre verde proaspătă și mazăre de zahăr în sos de susan, și Miere-Teriyaki degete de pui cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați mazăre, sos de soia, ceapă perlată și 1 lingură de apă și gătiți 3 până la 5 minute, până când legumele sunt fragede și aurii și apa se evaporă. Amestecați semințele de susan și gătiți 1 minut, până când semințele sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
3
Se ia de pe foc și se amestecă sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista