Mazăre cu glazură de susan cu ceapă perlată
Mazărea cu glazură de susan cu ceapă perlată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 91 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, semințe de susan, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Mazăre De Zahăr Snap În Sos De Susan, Mazăre verde proaspătă și mazăre de zahăr în sos de susan, și Miere-Teriyaki degete de pui cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați mazăre, sos de soia, ceapă perlată și 1 lingură de apă și gătiți 3 până la 5 minute, până când legumele sunt fragede și aurii și apa se evaporă. Amestecați semințele de susan și gătiți 1 minut, până când semințele sunt aurii.
Se ia de pe foc și se amestecă sare și piper negru.