Maui Martini

Maui Martini
Maui Martini necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această băutură are 923 de calorii, 5 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap servește 1 și costă 7,68 USD per porție. Vă este adus de Allrecipes. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și cumpărați lichior de banane Jigger, rom de nucă de cocos Jigger, vodcă de cea mai bună calitate Jigger și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Cu un scor spectaculos de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Creepy Eyeball Martini (Lychee Matchan și Blood Orange Martini), Peanut Butter and Jelly Martini (AKA PB&J Martini) și Maui Dogs.

Instrucțiuni

1
Măsurați vodca, romul de cocos și lichiorul de banane într-un shaker și adăugați o lingură de cuburi de gheață. Acoperiți și agitați până când exteriorul este înghețat, aproximativ 30 de secunde. Se strecoară într-un pahar de martini și se ornează cu o suliță de ananas proaspătă sau cu un inel de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De BananeLichior De Banane
Rom De Nucă De CocosRom De Nucă De Cocos
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista