Mată Ruby Punch

Mată Ruby Punch
Rețeta mată Ruby Punch poate fi făcută în aproximativ 5 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 437 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de suc de afine, ghimbir, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o băutură destul de ieftină. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 28%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Oasele lui Ruby, Ruby Sangria, și Ruby Slaw.

Instrucțiuni

1
Se toarnă suc de afine într-o matriță inelară cu 5 căni. Înghețați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
2
Într-un bol cu pumn, combinați zahărul, sucul de lămâie și sucul de portocale până se dizolvă zahărul; se amestecă berea de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
PunchPunch
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți inelul de gheață din matriță; plutiți în pumn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
GheațăGheață
4
Așezați linguri de șerbet în jurul inelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șerbetșerbet

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista