Matzo Caramele Cu Migdale
Matzo caramele cu migdale ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 266 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun închis, unt, sare de mare fulgioasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ciocolata Caramele Matzo Crack, Caramel cu unt cu migdale și ciocolată, și Caramel englezesc cu ciocolată sărată cu migdale prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 F.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați matzos într-un strat uniform pe o tigaie de jeleu de 13 x17 inci. Este posibil să trebuiască să spargeți niște matzos pentru a se potrivi tigaiei și ar trebui să vă rămână matzo suplimentar.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic.
Adăugați zahăr brun și reduceți imediat temperatura la scăzut. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul sa dizolvat complet si fiintele sa bule.
Stropiți caramelul peste matzo și întindeți uniform pentru a acoperi cu ajutorul unei spatule.
Transferați matzo acoperit cu caramel la cuptor și coaceți până când caramelul devine strălucitor timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor și presărați cu chipsuri de ciocolată.
Lăsați să stea 5 minute și întindeți ciocolata topită peste matzo pentru a acoperi.
Se presară migdale prăjite și sare de mare.
Transferați matzo la frigider și răciți cel puțin 2 ore.
Rupeți caramelul matzo răcit în bucăți. Matzo toffee se va păstra într-un recipient etanș până la 4 zile la temperatura camerei, dar are un gust mult mai bun și se va păstra mai mult (deși nu este probabil să dureze mult) la frigider.