Matzo Caramele Cu Migdale

Matzo Caramele Cu Migdale
Matzo caramele cu migdale ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 266 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun închis, unt, sare de mare fulgioasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ciocolata Caramele Matzo Crack, Caramel cu unt cu migdale și ciocolată, și Caramel englezesc cu ciocolată sărată cu migdale prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați matzos într-un strat uniform pe o tigaie de jeleu de 13 x17 inci. Este posibil să trebuiască să spargeți niște matzos pentru a se potrivi tigaiei și ar trebui să vă rămână matzo suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați zahăr brun și reduceți imediat temperatura la scăzut. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul sa dizolvat complet si fiintele sa bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Stropiți caramelul peste matzo și întindeți uniform pentru a acoperi cu ajutorul unei spatule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarameleCaramele
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Transferați matzo acoperit cu caramel la cuptor și coaceți până când caramelul devine strălucitor timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor și presărați cu chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să stea 5 minute și întindeți ciocolata topită peste matzo pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MatzoMatzo
10
Se presară migdale prăjite și sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
11
Transferați matzo la frigider și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
12
Rupeți caramelul matzo răcit în bucăți. Matzo toffee se va păstra într-un recipient etanș până la 4 zile la temperatura camerei, dar are un gust mult mai bun și se va păstra mai mult (deși nu este probabil să dureze mult) la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
MatzoMatzo
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista