Marți Fără Gluten: Pufuri Cu Cremă
Gluten-Free marți: bufe crema ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 15 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 101 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 448 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sare, unt, făină de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Marți Fără Gluten: Înghețată Cu Aluat De Biscuiți Cu Ciocolată, Pufuri de cremă fără Gluten cu sos de căpșuni, și Pufuri Cu Cremă De Condimente De Dovleac Fără Gluten.
Instrucțiuni
Combinați laptele și zahărul într-o cratiță medie și gătiți la foc mediu până când amestecul ajunge la fierbere ușoară. Reduceți căldura la minim. Între timp, un castron mic rezistent la căldură, amestecați energic împreună smântână grea, amidon de porumb și gălbenuș de ou. Într-un flux lent și constant, amestecați amestecul de smântână grea în lapte fierbinte. Creșteți căldura la mediu. Gatiti, amestecand constant pana cand budinca se ingroasa, aproximativ trei minute.
Adăugați extract de vanilie și amestecați pentru a combina.
Se toarnă budinca într-o tigaie de 8x8 inci sau într-un castron mediu.
Așezați o bucată de folie de plastic direct pe budincă. (Acest lucru va împiedica formarea unei piele.)
Refrigerați umplutura timp de patru ore sau peste noapte. Umplerea trebuie să fie rece înainte de umplerea pufurilor.
Faceți aluatul. Tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament. Așezați o spatulă de cauciuc, o pungă de patiserie prevăzută cu vârf mare și un castron mic cu apă.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Într-un castron mic, amestecați împreună făină de orez alb, amidon de cartofi, sare și coacere. Set castron lângă aragaz.
Într-o oală mică (2 litri) cu fund greu, combinați untul și laptele.
Se încălzește la foc mediu-mare până când amestecul fierbe.
Adăugați ingrediente uscate, dintr-o dată, și amestecați rapid energic cu o lingură de lemn până când se formează un aluat și se îndepărtează de părțile laterale ale oalei. Acest lucru se va întâmpla rapid.
Transferați aluatul în mixerul standului de așteptare.
Se amestecă aluatul timp de un minut la viteză medie-mare. (Acest lucru răcește ușor aluatul, astfel încât ouăle să nu se gătească atunci când le adăugați în aluat.)
Adăugați ouă, pe rând, amestecând bine între fiecare adăugare. Nu adăugați următorul ou până când primul ou nu este complet combinat.
Opriți mixer și răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc. Porniți din nou mixerul și amestecați aluatul timp de un minut. Aluatul de choux P și P trebuie să fie cremos și neted.
Umpleți punga de patiserie cu aluat. Țeavă în movile egale, aproximativ două linguri fiecare. (Le puteți pipa mai mari sau mai mici, în funcție de gustul dvs. Încercați doar să faceți fiecare movilă de aproximativ aceeași dimensiune.) Folosiți vârful degetului umed pentru a apăsa ușor în jos punctul fiecărei movile.
Coaceți până se rumenesc și se umflă, 18-20 de minute.
Scoateți din cuptor și transferați într-o grătar pentru a se răci. Repetați cu aluatul rămas.
Folosind un cuțit zimțat, tăiați 1/3 din puful de cremă răcit. Umpleți cu budincă răcită. Înlocuiți blatul și presărați cu zahăr pudră, dacă doriți.