Marți Fără Gluten: Prăjituri Vegane Cu Ciocolată

Marți fără Gluten: cookie-urile vegane cu ciocolată sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan desert. O porție conține 210 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 288 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de zahăr granulat, zahăr brun, chipsuri de ciocolată vegane și/sau fără alergeni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Marți fără Gluten: prăjituri cu ciocolată pentru doi (sau unul), Cookie-Uri Vegane Cu Ciocolată Fără Gluten, și Cele mai bune fursecuri cu ciocolată vegane și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Centrați rafturile cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Liniați foaia de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mic, amestecați împreună inul măcinat și apa fierbinte. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați făina de sorg, făina de orez brun, bicarbonatul de sodiu și sarea.
În bolul mixerului de stand prevăzut cu atașament cu palete(sau castron mare), cremă împreună scurtarea și zaharurile la viteză medie mare. Cremă până se formează o pastă groasă, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați amestecul de in și vanilia. Cremă până când amestecul este ușor și pufos, aproximativ 45 de secunde.
Opriți mixerul și răzuiți fundul și părțile laterale ale bolului.
Adăugați ingrediente uscate. Porniți mixerul la viteză medie.
Se amestecă până se formează aluatul, aproximativ 30 de secunde. Opriți mixerul și adăugați chipsuri de ciocolată. Porniți mixerul la viteză mică.
Se amestecă până când chipsurile sunt combinate, aproximativ 15 secunde.
Aruncați aluatul, aproximativ o lingură fiecare, pe foaia de copt pregătită, la aproximativ doi centimetri distanță.
Coaceți până când prăjiturile sunt maronii aurii și aromate, aproximativ 14 minute.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați fursecurile să se răcească pe tigaie timp de două minute. Folosind o spatulă metalică, transferați fursecurile pe grătar pentru a se răci complet. Păstrați cookie-urile într-un recipient etanș până la patru zile.