Marți Fără Gluten: Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine Cu Ciocolată Albă
Marți fără Gluten: fursecurile cu fulgi de ovăz cu afine cu ciocolată albă sunt un fără gluten desert. O porție conține 300 de calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 62 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr brun, făină de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 106 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Marți fără Gluten: fursecuri alb-negru, Marți Fără Gluten: Popcorn De Ciocolată Albă Cran-Apple, și Marți fără Gluten: prăjituri cu ciocolată pentru doi (sau unul).
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mediu de amestecare, amestecați făina de orez, făina de sorg, bicarbonatul de sodiu, sarea și guma de xantan. Pune deoparte. În bolul mixerului stand, smântână împreună unt și zahăr brun la viteză medie-mare până la lumină, aproximativ 45 de secunde.
Se amestecă până se combină bine și amestecul de zahăr-ou se luminează ușor, aproximativ 25 de secunde.
Opriți mixerul și adăugați ingrediente uscate. Porniți din nou mixerul la mediu-scăzut.
Se amestecă până se formează un aluat. Aluatul va fi moale. Opriți mixerul.
Adăugați ovăz, afine și chipsuri de ciocolată albă. Porniți din nou mixerul la mediu-scăzut. Se amestecă până când ingredientele sunt bine amestecate în aluat.
Răciți aluatul timp de cinci minute. Scoateți aluatul, aproximativ o lingură fiecare, pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până când prăjiturile se rumenesc și se fixează, aproximativ 18 minute.
Scoateți tigaia din cuptor. Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de copt timp de trei minute înainte de a le transfera pe grătar pentru a se răci. Lăsați tigaia să se răcească între loturi. Repetați cu aluatul rămas.