Marți Fără Gluten: Clătite De Porumb-Scallion
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați marți fără Gluten: clătite de porumb-Scallion. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 79 cenți pe porție. O porție conține 514 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, lapte, gumă de xantan și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Marți Fără Gluten: Clătite, Marți Fără Gluten: Clătite Cu Cereale Integrale, și Marți Fără Gluten: Clătite Cu Gogoși De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina de porumb, făina de orez brun, zahărul granulat, praful de copt, sarea și guma de xantan. Într-un castron mic, combinați laptele, ouăle și uleiul vegetal.
Bateți cu furculița până se omogenizează.
Se toarnă ingrediente umede peste ingrediente uscate. Se amestecă cu furculita pana se omogenizeaza.
Adăugați porumb și scallions. Se amestecă pentru a combina.
Ușor ulei plat tigaie cu ulei vegetal.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Se toarnă aluatul, aproximativ 1/4 cană pe clătită, pe grătar. (Aluatul ar trebui să sfârâie când lovește tigaia. )
Gatiti pana cand bulele apar pe marginile clatitelor, aproximativ trei minute. Întoarceți clătite și gătiți încă 1-1 1/2 minute.