Marylyn ' s Cheese Blintzes

Marylyn ' s Cheese Blintzes
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Marylyn ' s Cheese Blintzes ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 122 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână smântână, apă, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 13%. Încercați Brânză Blintzes, Brânză Blintzes, și Brânză Blintzes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați apa, laptele, ouăle, untul topit, 1/2 linguriță de sare, 1 linguriță de extract de vanilie și făina în recipientul unui blender și amestecați până când amestecul formează un amestec neted, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Curățați recipientul blenderului, apoi adăugați brânza de vaci, brânza fermierilor, smântâna, zahărul, 1 linguriță de extract de vanilie și 1 vârf de sare. Pulsați amestecul de umplere de câteva ori pentru a combina, apoi amestecați până când umplutura este netedă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Brânză De FermierBrânză De Fermier
SmântânăSmântână
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie de 8 inci la foc mediu până când spuma dispare din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă aproximativ 2 linguri de aluat în tigaia încălzită și se învârte tigaia pentru a acoperi complet fundul. Gătiti până când crepul este opac și puneți-l, 1 până la 2 minute, și lăsați-l deoparte, cu fața nefiertă în jos, pe o farfurie căptușită cu hârtie de ceară. Repetați cu restul de aluat, ungând tigaia la fiecare câteva crepe, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
6
Pentru a umple, așezați o crep în fața dvs. pe o suprafață de lucru cu partea gătită în sus și așezați aproximativ 1 1/2 linguri de umplutură de brânză la aproximativ 1 1/2 inci de partea superioară a crepei. Îndoiți marginea superioară a crepei peste umplutură și pliați cele două părți spre interior pentru a închide complet brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Rotiți creponul pentru a sigila umplutura, făcând o rolă compactă umplută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Topiți 1 linguriță de unt sau, după cum este necesar, într-o tigaie la foc mediu-mic. Pan prăjiți blintzes pe ambele părți până când umplutura este fierbinte și apar pete maronii pe crep, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista