Marylyn ' s Cheese Blintzes
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Marylyn ' s Cheese Blintzes ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 20 de porții cu 122 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână smântână, apă, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 13%. Încercați Brânză Blintzes, Brânză Blintzes, și Brânză Blintzes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați apa, laptele, ouăle, untul topit, 1/2 linguriță de sare, 1 linguriță de extract de vanilie și făina în recipientul unui blender și amestecați până când amestecul formează un amestec neted, aproximativ 1 minut.
Se toarnă într-un castron și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
Curățați recipientul blenderului, apoi adăugați brânza de vaci, brânza fermierilor, smântâna, zahărul, 1 linguriță de extract de vanilie și 1 vârf de sare. Pulsați amestecul de umplere de câteva ori pentru a combina, apoi amestecați până când umplutura este netedă, aproximativ 2 minute.
Topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie de 8 inci la foc mediu până când spuma dispare din tigaie.
Se toarnă aproximativ 2 linguri de aluat în tigaia încălzită și se învârte tigaia pentru a acoperi complet fundul. Gătiti până când crepul este opac și puneți-l, 1 până la 2 minute, și lăsați-l deoparte, cu fața nefiertă în jos, pe o farfurie căptușită cu hârtie de ceară. Repetați cu restul de aluat, ungând tigaia la fiecare câteva crepe, dacă este necesar.
Pentru a umple, așezați o crep în fața dvs. pe o suprafață de lucru cu partea gătită în sus și așezați aproximativ 1 1/2 linguri de umplutură de brânză la aproximativ 1 1/2 inci de partea superioară a crepei. Îndoiți marginea superioară a crepei peste umplutură și pliați cele două părți spre interior pentru a închide complet brânza.
Rotiți creponul pentru a sigila umplutura, făcând o rolă compactă umplută.
Topiți 1 linguriță de unt sau, după cum este necesar, într-o tigaie la foc mediu-mic. Pan prăjiți blintzes pe ambele părți până când umplutura este fierbinte și apar pete maronii pe crep, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.