Martini Cu Ghimbir-Var
Ginger-Lime Martini este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 223 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o băutură. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, suc de lămâie, vodcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Martini cu ghimbir, lămâie și Lime, Key Lime Pie Martini, și Ghimbir Martini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 15 minute, amestecând ocazional. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un bol; aruncați solidele. Răciți siropul de ghimbir 1 oră sau până când este foarte rece.
Umpleți un agitator martini cu gheață.
Adăugați 1/4 cană sirop de ghimbir răcit, 1/2 cană vodcă răcită și 1 lingură suc de lămâie. Se agită bine; se strecoară în 2 pahare de martini. Repetați procedura cu restul de sirop de ghimbir, vodcă și suc de lămâie.
Garnisiți paharele cu pene de var și frunze de mentă, dacă doriți.