Marshmallows din ciocolată-vin de pisică

Marshmallows din ciocolată-vin de pisică
Cat's Chocolate-Wine Marshmallows necesită aproximativ 7 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 9 cenți per porție , primești un aperitiv care servește 40. O porție conține 59 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime . Vă este adus de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți zahăr granulat, zahăr pudră, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 7% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ Rețeta de tort cu ciocolată Black Cat , Marshmallows cu ciocolată și Marshmallows cu ciocolată .

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Banfi Rosa Regale Brachetto (Split). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Rosa Regale Brachetto 2013 are un buchet de zmeură, căpșuni și petale de trandafir, cu un gust revigorant datorită acidității crocante și gustului îmbietor al zmeurii. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista